Локомотив няма да пусне защитника Дейвид Малембана в националния отбор

...
Локомотив няма да пусне защитника Дейвид Малембана в националния отбор
Коментари Харесай

Локо не пуска Малембана в Мозамбик

Локомотив няма да пусне бранителя Дейвид Малембана в националния тим на Мозамбик, заяви за " Марица " спортният шеф на клуба Георги Иванов. Малембана получи повиквателна от селекционера Луис Гонсалвеш за идните срещи на отбора в квалификациите за Купата на африканските народи. Мозамбик ще гостува първо на Руанда на 24 март. Отборът заема второ място във краткотрайното класиране с 4 точки, което дава право на класиране на Купата на африканските народи.

" Предвид тежката епидемиологична конюнктура в страната и ограниченията, които взима държавното управление, не можем да си позволим да пуснем Малембана. Ако той играе за националния тим, след завръщането си би трябвало да бъде в карантина и ще пропусне най-малко два мача за състезание. Освен това няма да тренира и ще излезе от форма ", изясни Гонзо.

По същия метод постъпиха Берое и Лудогорец. В Разград имат трима национали на страни от Африка. Оливие Вердон е с повиквателна за Бенин, Мавис Чибота трябваше да пази цветовете на Конго, Абел Анисе - на Мадагаскар.

Преди това в Стара Загора оповестиха, че не пускат Ибрахима Конте, Гюас Макута, Стив Фуртадо и Илиас Хасани за лагерите на националните им тимове. Директорът Валентин Грудев разясни, че от клуба са изпратили публични писма до федерациите на Гвинея, Конго, Кабо Верде и Алжир, че не позволяват на четиримата футболисти да играят в идните квалификации за Купата на африканските народи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР