Локомотив играe комбинативен футбол, ако не играем добре срещу тях,

...
Локомотив играe комбинативен футбол, ако не играем добре срещу тях,
Коментари Харесай

В Левски стреснати от стила на Томаш в Локо Пд

Локомотив играe комбинативен футбол, в случай че не играем добре против тях, можем да си изпатим, сподели треньорът на Левски Станимир Стоилов на конференцията преди утрешното домакинство против Локомотив Пловдив. Мачът на " Георги Аспарухов " стартира в 19.45 часа. 

" Отборът на Томаш има жанр, който обича да играе футбол. Вече сме задължени да намерим пътя към успеха против Локомотив. Предстоят забавни мачове в шампионата. Футболистите би трябвало да схванат, че всяка неточност може да се окаже много сложна за наваксване. С две-три победи са в борба за първото място. Първите 10 тима са през доста малко точки. Нормално е да чакам реакция от състезателите ми да схващат значимостта на мача. Надявам се да реагираме пропуските в последно време по най-хубавия метод. Нямам терзания откъм предпочитание и конфигурация, както и проблеми с контузени. Подкрепата на последователите ни държи постоянно вдигнати ", приключи Стоилов.

Припомняме, че билетите за почитателите на Локомотив ще бъдат на цена от 14 лв.. Касата пред бранша за посетители на “Герена ” ще работи в деня на мача. Тя ще отвори час и половина преди началото на срещата. От Локомотив насочиха молба към всички свои  привърженици да носят в себе си документ за идентичност и попълнена декларация за деца до 14 година

Треньорът на Локомотив Александър Томаш излезе с зов към почитателите на тима: „ Здравейте, локомотивци! Предстои ни значим мач против Левски. Призовавам ви да дойдете на стадион „ Георги Аспарухов “ в събота от 19:45 часа и да подкрепите тима на Пловдив, тъй като дружно сме по-силни. Предвид огромния интерес за дуела, ви призовавам да закупите своя билет за срещата авансово “. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР