След мачовете си в третия ден на Homeless World Cup

...
След мачовете си в третия ден на Homeless World Cup
Коментари Харесай

Отбор на надеждата“ отново се върна на върха в група А на световното първенство

След мачовете си в третия ден на Homeless World Cup 2024 - международното състезание по футбол за бездомни хора в Сеул, Южна Корея, националният „ Отбор на вярата “ още веднъж се върна на върха в своята група А. Българският отбор, който досега има актив от 13 точки в 5 изиграни мача, дели първото място със състава на Англия и с настоящия международен първенец Мексико.

Днес националите победиха поредно тима на домакините от Южна Корея с 9:1 и този на Франция със 7:3. До момента „ Отбор на вярата “ има четири победи и една загуба с дузпи, от която взе 1 точка. Изненадата на деня в група А още веднъж сервира отборът на Англия, който надигра мощния състав на Египет след тъждество в постоянното време и осъществяване на дузпи. Вчера египтяните победиха Южна Африка и изгубиха от Мексико с 1:2 с гол в последните секунди на дуела.

Утре на „ Отбор на вярата “ му следва мач с Египет, който ще се играе на терен 2 от 7:00 часа българско време и ще бъде излъчен директно в безплатната платформа за видео наличие FIFA+. В сряда и четвъртък българският отбор ще срещне поредно съставите на Южна Африка и Мексико, които са измежду любимците за купата на Homeless World Cup тази година.

Homeless World Cup 2024 се организира по нова система с една групова фаза, в която участващите 36 тима са разпределени в 4 групи и в тях всички играят по веднъж между тях. В топ 8 на шампионата не престават единствено първите два отбора от крайното класиране във всяка група. Третият и четвъртият играят за систематизиране на местата от 9 до 16 и така нататък



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР