Локхийд Мартин: Изборът на Ф-16 ще осигури на България позицията

...
Локхийд Мартин: Изборът на Ф-16 ще осигури на България позицията
Коментари Харесай

Локхийд Мартин: Изборът на Ф-16 ще осигури на България позицията на водещ член на НАТО

Локхийд Мартин: Изборът на Ф-16 ще обезпечи на България позицията на водещ член на НАТО
Изборът на най-новата трансформация изтребители Ф-16 на Локхийд Мартин ще сътвори опция за младите български инженери и учени да се включат в създаването на безпилотни самолети и други самостоятелни системи от най-ново потомство с комерсиално и с военно предопределение.

Като част от развиването на партньорства с българската промишленост и просветителни институции, първоначално Локхийд Мартин дава благоприятни условия за включването им при поддръжка и ремонтни действия, само че компанията е насочена и към бъдещето. Локхийд Мартин откри, че България има експертиза и в областта на безпилотните технологии. В резултат на партньорството с най-голямата компания за защита и галактически технологии в света, това може да донесе обилни изгоди, се споделя в известие на компанията, разпратено до медиите през днешния ден.

„ Като една от най-иновативните компании в света, построените през днешния ден партньорства в никакъв случай не са ни спирали да гледаме напред към това, което e допустимо на следващия ден, “ съобщи Джеймс Робинсън, шеф „ Международно бизнес развиване на Ф-16 “ в Локхийд Мартин.

„ Технологиите към този момент трансформират метода, по който хората и машините работят дружно. Затова и Локхийд Мартин влага съществено в развиването на напълно или отчасти безпилотни системи, които умножават неведнъж опциите на самолета. Ако България избере F-16, ние сме подготвени да работим за включването на българската промишленост и университети в тази вълнуваща област на активността ни “.

Хората по целия свят от ден на ден разчитат на машините, с цел да вземат по-добре осведомени решения, да уголемяват обсега и достъпа и да усилват сигурността и продуктивността. Тази нова епоха на съдействие сред индивида и машините е основана на доверието и разбирането като разрешава всеки да прави това, в което е най-хубав. Партньорството с Локхийд Мартин, което произтича от избора на най-новата трансформация на Ф-16, ще докара до шерване на опит и умения в тази основна инженерна област от международния водач в галактическите и отбранителните технологии.

Ф-16 на Локхийд Мартин е в основата на въздушната защита на НАТО в Европа с към 700 самолета, които са на въоръжение в това число и в прилежащите на България страни – членки на НАТО. Това доста надвишава числеността на всеки различен вид еднодвигателни изтребители на въоръжение в НАТО в Европа и дава неповторима опция за взаимоотношение във въздуха и на земята, а точно, взаимна логистика и заличаване на оръжия – метод, който остава непостижим от другите видове изтребители и подсигурява както по-ниски разноски, по този начин и понижаване на риска.

Такава е гъвкавостта и надеждността на Ф-16, която е усъвършенствана още повече в блок 70 посредством новаторския (AESA) радар. С негова помощ се реализира по-добра успеваемост - нужни са по-малко самолети, с цел да свършат работата на по-старите модификации от 4-то потомство, които са на въоръжение в района.

По-рано този месец Словакия избра Ф-16 блок 70 пред Грипен C/D. Изтребителят, определен от Словакия, е еднакъв с оферти на България Ф-16 блок 70. Това е най-бързият, еластичен и добре снабден аероплан от своя тип, който съществува сега и той ще обезпечи на България позицията на водещ член на НАТО.

В умозаключение от компанията споделя, че в случай че Ф-16 бъде определен, български екипи ще бъдат обучавани от американските военновъздушни сили, които са измежду най-добре квалифицираните, опитни и уважавани в света. Kато член на групата страни, употребяващи този изтребител, България ще има значима роля в по-нататъшното развиване на цялостната световна стратегия на Ф-16. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР