Логистична компания карго-партнер награди най-доброто есе на тема Как училищното

...
Логистична компания карго-партнер награди най-доброто есе на тема Как училищното
Коментари Харесай

Логистична компания карго-партнер награди най-доброто есе в годишния си конкурс за ученици от 8-и до 12-и клас

Логистична компания карго-партнер награди най-хубавото есе на тематика " Как учебното обучение ще способства за моята професионална реализация ". Негов създател е Габриела Маринова от 9-а френска езикова гимназия " Алфонс дьо Ламартин ", София. По-рано тази година, във връзка своята 20-годишнина, логистичният снабдител, в партньорство с РУО - София-град, разгласи училищен конкурс с годишна стипендия в размер на 1000 лева

В конкуренцията се включиха 40 възпитаници от 8-и до 12-и клас от над 10 учебни заведения на територията на град София. Тази самодейност има за цел да се трансформира в дълготрайно партньорство и да утвърди трайните взаимоотношения сред образованието и бизнеса, като даде благоприятни условия и мотивация за развиване на младите гении в ученическа възраст.
 Снимка 646933
По време на церемонията Ралица Вачкова, управител " Човешки запаси ", показа, че е получила доста забавни есета и че сътрудниците, с които е взела участие в избора на победител, били сложени пред извънредно сложен избор. Предизвикателната тематика е отключила разнородни и чудесно аргументирани отговори на въпроса " Какъв е смисълът да изучавам? " Като най-често отбелязваните учебни дисциплини, които оказват помощ в действителния живот и кариерното развиване, учениците са показали математика, физика и компютърни науки. Знанията по български език също са високо оценени от младежите, които считат, че верният изказ би спомогнал за положителния процес при водене на договаряния. Всички участници са обърнали особено внимание и на значимостта на меките обществени умения, които са в основата на общуването и биха им подсигурили сполучлива професионална реализация. Учениците споделят, че мотивацията им за развиване би била по-силна, в случай че преподавателите им отделят по-голямо внимание на практическата употреба на образователния материал.
 Снимка 646934
Димчо Димчев и Габриела Маринова

Голямата премия от 1000 лева беше връчена от Димчо Димчев, шеф на карго-партнер България, на Габриела Маринова с благопожелание да резервира ентусиазма си, до момента в който търси своя професионален път. Освен огромната премия карго-партнер присъди и две поощрителни награди на стойност по 340 лева Те бяха връчени надлежно на Яна Тодорова от СМГ " Паисий Хилендарски " и на Никола Пъдарев от НПМГ " Акад. Любомир Чакалов ".

Г-н Димчев показа, че с наслада би приел и тримата един ден в фамилията на карго-партнер като чиновници или сътрудници.

На церемонията участваха и представители на РУО-София, с помощта на които самодейността доближи до всички профилирани и професионални учебни заведения на територията на София. Това начало е доста обнадеждаващо за самодейността и от карго-партнер към този момент потвърдиха, че ще разширят партньорството си с РУО и просветителните институции на територията на София-град.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР