Лодка-призрак с пет човешки скелета е открита край остров Садо,

...
Лодка-призрак с пет човешки скелета е открита край остров Садо,
Коментари Харесай

Лодка-призрак с пет човешки скелета е открита край остров Садо

Лодка-призрак с пет човешки скелета е открита край остров Садо, Япония …До брега на японския остров Садо (Sado Island) е открита счупена дървена лодка, в която са открити пет човешки скелета и две глави, отделени от телата (HiddenTruth.site).На борда, лодката има надписи със севернокорейските знаци, заради което се взема решение, че лодката е пристигнала от Северна Корея. Медиите не оповестяват дали двете глави принадлежат на два от петте скелета, открити на лодката, или тези глави са останали от други двама души.Според една от версиите, в лодката са останките на риболовци, които от дълго време са в морето. Може би, тези хора са попаднали в стихия, изгубили са надзор над плавателния съд, изгубили са се и по-късно постепенно са починали в океана от апетит и жадност. Засега, следствието към момента не е открило по какъв начин и за какво са починали тези риболовци.

 l1 - Лодка-призрак с пет човешки скелета е открита край остров Садо
Според кореспонденти, лодки от Северна Корея постоянно се откриват на японските крайбрежия. Понякога в тях се намират и остатъци от тела на севернокорейци. Японците назовават такива лодки ​​„ призрачни кораби “. Въпреки това, толкоз огромен брой открити тела е извънредно.Четете още: Извънземни отвличат четирима души в Алагаш, щата МейнНякои споделят, че това са изгубени риболовци, други са сигурни, че севернокорейците се пробват да шпионират с тези лодки кораби от други страни. Самата Северна Корея в никакъв случай не е коментирала тези произшествия.


 l2 - Лодка-призрак с пет човешки скелета е открита край остров Садо
Най-вероятно, заради огромната беднотия и изчерпването на ресурсите край крайбрежията на Северна Корея, риболовците плават все по-далеч в океана и стигат до японски води. Заради неналичието на карти и потреблението на примитивни навигационни принадлежности не е изненадващо, че те се губят.От друга страна наподобява доста необичайно, че риболовците са прекарали толкоз доста време в не толкоз огромно “парче ” от океана сред Северна Корея и Япония, без да се срещат с други кораби.

 l3 - Лодка-призрак с пет човешки скелета е открита край остров Садо
За първи път, лодката с остатъци от човешки тела е видяна на остров Садо в петък следобяд (27.12.), а полицията е извикана незабавно. Опасявали са се, че е станало ликвидиране.Полицията е трябвало да изчака още ден, с цел да изследва лодката, когато вятърът затихне и вълните станат по-ниски.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР