Лиз Тръс прекара по-голямата част от февруари в Съединените щати,

...
Лиз Тръс прекара по-голямата част от февруари в Съединените щати,
Коментари Харесай

Лиз Тръс се радва на безплатни пътувания до САЩ на стойност £32 000 за един месец

Лиз Тръс прекара по-голямата част от февруари в Съединените щати, приемайки безвъзмездни дарове и гостолюбие на стойност над £32 000 от американски десни, може бъде разкрита.

Миналата седмица стана ясно, че тя е участвала на конференция на сенчести консервативни фигури, извършена на частен остров, с полети и настаняване на стойност £19 541. Глобалният някогашен министър председател отседна в петзвезден хотел, наименуван The Cloister, на частния морски остров край крайбрежията на Джорджия, Съединени американски щати, през февруари. Събитието беше проведено от Green Dragon Coalition и рекламирано като „ малко събиране на великите мозъци на днешния ден “.

Сега може да се разкрие, че тя е прекарала 10 дни на ски в Съединени американски щати като посетител на Брайън Клайн, на цена от £4085. Г-жа Тръс сподели, че задачата на визитата е била „ ски и срещи “, само че нейният екип не дава детайлности за самоличността на господин Клайн. След пътуването си със ски, госпожа Тръс пътува до Вашингтон за конференцията на десния CPAC, на която също имаше речи на Найджъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР