Лиз Тръс по времето, когато беше външен министър на Великобритания,

...
Лиз Тръс по времето, когато беше външен министър на Великобритания,
Коментари Харесай

Следи от кокаин били откривани в дома на Лиз Тръс след партита с политически съюзници

Лиз Тръс по времето, когато беше външен министър на Англия, и държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън. Снимка: АП.
Следвайте " Гласове " в

Следи от недоверчив опиат са били откривани в дома на английската политичка Лиз Тръс след празненства, на които са участвали нейни политически съдружници, заяви " Гардиън ". Според източниците белият прахуляк е бил открит в имението предишното лято в дните преди Трус да завоюва конкуренцията за водач на торите и да стане министър-председател на Англия, оповестява Българска телеграфна агенция.
Човек от личния състав твърди, че е тествал праха благодарение на тампон, който трансформира цвета си при контакт с кокаин, и това е посочило съществуването на опиата.
Притежанието на кокаин е престъпно закононарушение, което може да докара до отнемане от независимост до седем години или до неограничена санкция, показва " Гардиън ".

През юли държавното управление предприе нови ограничения против инцидентните консуматори на опиати, като съобщи, че паспортите им могат да бъдат иззети, добавя вестникът.
Отделни източници разказват намирането на сходни следи в офисите на " Даунинг стрийт " № 10 след два купона, извършени по времето, когато Борис Джонсън беше министър председател.
Служителите, работещи в имението на Тръс, настояват, че на два пъти са разкрили следи от бял прахуляк върху странична маса в игралната зала с маса за снукър след вечери, в които е известно, че Тръс е забавлявала гостите си в къщата в Кент.
Тогавашният външен министър Тръс е била хазаин на събиране в дома от ХVII век  през уикенда 19-21 август, когато акцията ѝ за водачество е била в разгара си. Друго събиране се състоя през уикенда 2-4 септември. И през двата уикенда участваха редица политически съдружници, добавя " Гардиън ". 
Източник: БТА 
 
 
 
27 Sep 2022105505 Sep 2022127807 Апр 2022327525 Март 2022154201 Март 2022219216 Фев 20224313КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202242216 Дек 202243708 Дек 202295424 Sep 20223449
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР