Лийдс победи Лестър с 3:1 в сблъсъка на първите два

...
Лийдс победи Лестър с 3:1 в сблъсъка на първите два
Коментари Харесай

Илия Груев бе титуляр при обрата на Лийдс над лидера Лестър

Лийдс победи Лестър с 3:1 в конфликта на първите два тима в Чемпиъншип от 34-ия кръг на второто равнище на британския футбол. Българският национал Илия Груев бе титуляр и игра цялостен мач.

Водачите в класирането откриха резултата на стадион " Елън Роуд " в Лийдс. Ваут Фаес се разписа с глава от непосредствена непосредственост.

След почивката " лисиците " бяха близо да удвоят преднината си. Яник Вестергаард стреля с глава в напречната греда, а при добавката Патсон Дака се разписа, само че попадението бе анулирано поради засада.

До края на срещата домакините упражниха напън в напред във времето и справедливо стигнаха до поврат. Конър Робъртс изравни с компактен удар в далечния ъгъл, седем минути откакто се появи в игра.

Възпитаниците на Даниел Фарке се възползваха от стремежа и поведоха с гол на Арчи Грей, който рикошира в двама противникови бранители, преди да попадне във вратата.

В добавеното време на дуела Даниел Джеймс стреля от директен свободен удар, а топката се отби от крайници на Патрик Бамфорт и влетя във вратата за крайното 3:1.



Лестър остава на върха със 78 точки, до момента в който Лийдс е втори в подреждането с шест пункта по-малко.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР