Лияна подкоси краката на феновете си от мъжки пол с

...
Лияна подкоси краката на феновете си от мъжки пол с
Коментари Харесай

Ще ви спре дъха: Лияна се съблече в Ямайка

Лияна подкоси краката на почитателите си от мъжки пол с последната си фотосесия. Тя  е снимана в Ямайка, където си почива изпълнителката. Личи си, че прекарва доста врем във фитнеса. Снимките от Ямайка го потвърждават.

Нека не забравяме, че братовчедката на Константин е някогашна атлетка. Тя непрекъснато дава мотиви на почитателите си да плакнат око с извивките на тялото си. Малко звезди могат да я конкурират.

Животът на Лияна обаче не е бил по никакъв начин лек. Тя става жертва на маниачка, която й остригва косата на мощ преди години. Причината била, че въртяла обич с разбойник – Пламен Иванов –Фалконети. Всичко това оставя голяма психическа контузия у Лияна, която и до през днешния ден не желае да огледа ножица. Певицата обаче не си взима поука и продължава да се  влюбва в неприятни момчета.

Миналата година пък на косъм се избави от самолетна злополука. Казва, че единствено вярата в Бог я избавила. Благополучно се завръща на родна земя, когато самолетът едвам не пада.

Тя е едно от обичаните лица на попфолка. Наричат я неприятното момиче. Печели публиката с гласа си, гения и хубостта си.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР