Лияна Панделиева сподели коментар във Фейсбук, в който изразява недоумение

...
Лияна Панделиева сподели коментар във Фейсбук, в който изразява недоумение
Коментари Харесай

Истината лъсна: Защо Божков не се върна с частния си самолет

Лияна Панделиева показа коментар във Facebook, в който показва неразбиране и подозрения по отношение на изявленията на юристите на Васил Божков. Те настояват, че предприемачът е бил заставен да изиска позволение от дубайските управляващи, с цел да напусне страната.

По-късно се разбра, че притежателят на " Нове холдинг " бе изпратен назад в България след екстрадиция от Обединените арабски емирства, като употребявал пряк полет на 25 август.

Ето и разбор на известната журналистка:

Признавам, че съм заинтригувана от обстоятелството, че Васил Божков е трябвало да изиска особено позволение от дубайските управляващи, с цел да напусне тяхната страна, и даже е бил заставен да изчака два месеца за въпросното позволение. Имам приятелки, които обитават там от години и постоянно пътуват напред-назад. Въпреки това взех решение, че може би просто не разбирам изцяло обстановката.

Скоро обаче стана ясно, че даже и целият група от публицисти с микрофони, които го посрещнаха на летището, са се оказали в същата чуденка. Васил Божков избяга от България с частен аероплан, само че се върна като елементарен пасажер на постоянен полет. И никой даже не се запита къде е неговият частен аероплан, с който през 2020-та напусна България.

В последна сметка стана ясно, че той е дошъл назад без персоналния си аероплан, тъй като екстрадицията му била изпълнена...

 

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Васил Божков самолет частен самолет екстрадиция експулсиране журналистка Дубай ОАЕ Обединени арабски емирства Лияна Панделиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР