Лия събра над 20 звезди, които пяха и се веселиха

...
Лия събра над 20 звезди, които пяха и се веселиха
Коментари Харесай

Лия пръсна 300 бона за 50-ия си юбилей

Лия събра над 20 звезди, които пяха и се веселиха с нея на празненството във връзка юбилея й, научи HotArena.

Изпълнителката на „ Дяволски чаровник ” означи 50-тия си рожден ден на 12 юли, само че тържеството се състоя по-късно, евентуално, с цел да се съчетае с празника на нейния тъст Мути, също представител на попфолка от 90-те години на предишния век. Пищното празненство се състоя в хотел „ Маринела ” и смая с разкош и разсипничество. Според осведомени, бюджетът на тържеството е бил към 300 000 лв..

Край претрупаните с изискани ястия маси се събраха звезздните посетители Глория, Камелия, Нелина, Деси Слава, Софи Маринова, Ина, Сани, Джина Стоева. Водещ на тържеството бе Драго Драганов, само че и той пя за наслада на всички. Всеки от гостите извърши обичана ария от репертоара си. Сред тях бяха и дует „ Ритон ”, Силвия Кацарова и Стефан Илчев. Васко Кеца не съумя да участва, защото малко по-рано претърпял лек битов случай.

Припомняме, че Лия постави завършек на музикалната си кариера преди време и се посвети на фамилията си. Тя е омъжена за сина на милиардера Николай Вълканов, някогашен необут от „ Мултигруп ” и сегашен фабрикант и строителен бизнесмен. През предходната година тя се завърна в ефира с нова ария, писа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР