Ливърпул записа първа победа за сезона, след като надделя над

...
Ливърпул записа първа победа за сезона, след като надделя над
Коментари Харесай

Клоп остана бесен заради червения картон на Мак Алистър

Ливърпул записа първа победа за сезона, откакто надви над Борнемут с 3:1 след поврат на своя „ Анфийлд “ в събота, като дуелът не мина без нагорещени пристрастености. Мърсисайдци останаха с човек по-малко в 58-ата минута, когато съдията сподели пряк червен картон на Алексис Мак Алистър поради рискова игра против Райън Кристи.

Това провокира гнева на мениджъра на „ алените “ Юрген Клоп, който след края на мача разяснява обстановката.

„ Видях аления картон и сигурно би трябвало да приказваме за това. Разбирам изцяло по какъв начин е изглеждало за съдията в този миг, само че когато го видите още веднъж, това е вътрешната част на крайници и няма мощ зад него. Това не безскрупулно влизане, а просто пропуск да бъде улучена топката на топката и по-късно има лек удар по пищяла на другия състезател. Видяхме по-тежки единоборства, за които не беше показан червен картон. Не знам какво тъкмо би трябвало да се направи, само че би трябвало да приказваме за това още един път “,каза Клоп пред Sky Sports след мача.

С триумфа Ливърпул събра 4 точки след първите два кръга и зае четвъртото място, като има два пункта по-малко от водачите Брайтън и Манчестър Сити. В идващия кръг момчетата на Юрген Клоп гостуват на Нюкасъл Юнайтед.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР