Ливърпул ще се насочи към английския национал Калвин Филипс като

...
Ливърпул ще се насочи към английския национал Калвин Филипс като
Коментари Харесай

Ливърпул поглежда към нежелан в Ман Сити като алтернатива на Белингам

Ливърпул ще се насочи към британския национал Калвин Филипс като опция на Джуд Белингам това лято. „ Червените “ желаят да се възползват от несигурното състояние на халфа в Манчестър Сити, където той тка и не съумява да се наложи.

Daily Star написа, че 27-годишният Филипс е подготвен да премине на „ Анфийлд “, въпреки че се причисли към Сити от Лийдс Юнайтед едвам предишното лято. Той обаче претърпя интервенция в рамото през септември, което го извади от игра до началото на Световното състезание в Катар. Впоследствие Гуардиола не остана удовлетворен от избора на Филипс да се възползва оптимално от почивката си, откакто футболистът се върна в ужасна форма в Манчестър.

Той беше изпъден от тренировките на тима, а по-късно игра единствено в два мача във всички шампионати. Бившият полузащитник на Лийдс към момента не е бил титуляр във Висшата лига за първенците и не присъединяване и при успеха с 3:0 над Шефилд Юнайтед на „ Уембли “ в полуфинала за ФА Къп в събота, макар отсъствието на Родри.

Уест Хем Юнайтед също се интересува от Филипс, само че играчът би предпочел шанса да възобнови кариерата си на „ Анфийлд “ и да усили възможностите си да резервира мястото си в състава на Англия.

Kalvin Phillips is ready to leave Manchester City this summer and is open to a move to Anfield
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР