Ливърпул се очертава като фаворит за привличането на Алексис Мак

...
Ливърпул се очертава като фаворит за привличането на Алексис Мак
Коментари Харесай

Ливърпул напредва в преговорите за световен шампион

Ливърпул се обрисува като любимец за привличането на Алексис Мак Алистър, оповестява вестник “Дейли Мейл ”. 24-годишният халф, който през декември стана международен първенец с националния отбор на Аржентина, е считан за съвсем сигурен напускаш отбора, а тимовете с интерес към него са няколко. Въпреки това мърсисайдци към този момент са показали своя план на хора от обкръжението на играча и двете страни не престават да напредват в диалозите.

Въпреки това множеството отзиви са, че тази договорка няма да бъде осъществена елементарно, защото шефовете на Брайтън демонстрираха, че са много твърди в метода си на водене на договаряния. Алексис Мак Алистър е в центъра на проектите за възобновяване на халфовата линия на Ливърпул през това лято. Доскоро се смяташе, че цел номер едно за средата на терена е Джуд Белингам, само че мърсисайдци бяха принудени да се откажат от играча заради високата му цена. 
 37-годишният Милнър напуща Ливърпул, само че остава в Премиър лийг 37-годишният Милнър напуща Ливърпул, само че остава в Премиър лийг
Аржентинският полузащитник има контракт до лятото на 2025 година, само че " чайките " имат и алтернатива за удължаването му с спомагателен сезон, което ги слага в преференциална позиция при договарянията за продажба на играча. Според медиите в Англия Брайтън ще желае за халфа най-малко 60 милиона паунда. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР