Ливърпул се е договорил с Фулъм за привличането на полузащитника

...
Ливърпул се е договорил с Фулъм за привличането на полузащитника
Коментари Харесай

Ливърпул се е разбрал с Фулъм за Фабио Карвальо

Ливърпул се е договорил с Фулъм за привличането на полузащитника Фабио Карвальо, твърди журналистът от Англия Кевин Палмър.

„ Червените “ желаеха да вземат португалската звезда на „ котиджърс “ през зимния трансферен пазар, откакто се договориха с Порто по привличането на Луис Диас, само че тази договорка не се случи през януари.

Карвальо се любува на страховит сезон с екипа на лондончани, като е взел присъединяване в 20 мача от Чемпиъншип, в които е осъществил седем гола. Според Палмър пък мърсисайдци са постигнали контракта с сътрудниците си от Фулъм за летен трансфер на Карвальо, откакто приключи този сезон.

19-годишният португалец е с изтичащ контракт с отбора от „ Крейвън Котидж “ в края на този сезон, а поради неговата възраст и регулациите на Премиър лийг, то Ливърпул въпреки всичко ще би трябвало да заплати някаква сума като отплата за привличането му.

Възможно е Ливърпул обаче да остави чартърен Карвальо във Фулъм през идващия сезон, с цел да може играчът да играе допустимо най-често.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР