Ливърпул приключи с лятната си подготовка. Днес „червените” изиграха последния

...
Ливърпул приключи с лятната си подготовка. Днес „червените” изиграха последния
Коментари Харесай

Всички се смеят на вратаря на Ливърпул

Ливърпул завърши с лятната си подготовка. Днес „ червените” изиграха последния си другарски мач против френския Лион, записвайки победа с 3:1. Феновете на европейския клубен първенец останаха удовлетворени от показаното от своите любимци, само че като цяло мачът в Женева стартира много стряскащо за тях.

Първи минути за Ливърпул това лято записа вратарят Алисон Бекер, който обаче ясно сподели, че към момента въображаемо е във почивка. Именно той стартира срещата, само че още в третата минута направи комична неточност, откакто не съумя да улови обикновена топка. След нея последва и нарушаване, което пък докара до дузпа, карайки последователите на отбора да си напомнят несгодите на вратарския пост в последните години.

Разбира се, не закъсняха и шегите по адрес на Алисон, като част от почитателите на „ червените” имат вяра, че стражът към момента не е трезвен изцяло след извоюваната купа в Шампионската лига. Самият управител Юрген Клоп призна преди няколко дни, че точно бразилецът е изпил най-вече бири по време на парада по улиците на Ливърпул при започване на юни.

Alisson still absolutely bladdered form Madrid

What a fella
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР