Ливърпул не планира да привлича нов централен защитник през януари,

...
Ливърпул не планира да привлича нов централен защитник през януари,
Коментари Харесай

В Ливърпул взели много изненадващо решение относно проблемите в защита

Ливърпул не възнамерява да притегля нов централен бранител през януари, макар големите проблеми, които се струпаха на главата на след травми на титулярите в тази зона. и получиха поредни тежки контузии, които ще ги извадят от строя може би до края на сезона. е единственият здрав централен бранител, който обичайно е част от първия тим, само че неговите травми също са постоянно срещано събитие през последните сезони. Заради всичко това в последните седмици се заредиха разнообразни спекулации с имена на бранители, към които Ливърпул демонстрира интерес., Озан Кабак,,, и Рубен Семедо са единствено част от тези, за които се твърди, че през януари могат да се окажат на " ".

Според Дейвид Орнстейн от The Athletic в Ливърпул обаче не възнамеряват да притеглят по неотложност нов централен бранител през януари. Авторитетният публицист твърди, че това е общо решение на шефовете и Юрген Клоп. В клуба си имат проекти за лятна селекция и не считат да се отклоняват от сюжета, който следват в тази посока. На " Анфийлд " към този момент нееднократно демонстрираха, изключително след идването на Клоп, че не вземат недомислени решения, притиснати от обстановката. В клуба считат още веднъж да постъпят по този начин. Възможно е, в случай че някоя от летните цели, се окаже допустима са осъществяване през януари, този проект да се промени, само че към този момент концепцията не е такава, твърди Орнстейн.

Засега Клоп ще продължава да търси вътрешни решения за справяне със обстановката, както действаше и до момента. Това значи повече шансове за изява за Рис Уилямс и Нат Филипс, както и преквалифицирането на халфове като и.

column
Liverpool not planning centre-back signing in Jan
Traore contract deadlock -
Rapid PL test ready
Carmo in demand
Man City want to i/v Bennell -
— David Ornstein (@David_Ornstein)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР