Ливърпул назначи Йорг Шмадтке за спортен директор, обявиха от английския

...
Ливърпул назначи Йорг Шмадтке за спортен директор, обявиха от английския
Коментари Харесай

Ливърпул с нов спортен директор

Ливърпул назначи Йорг Шмадтке за състезателен шеф, оповестиха от британския клуб във вторник. 59-годишният немец прекара повече от 4 години като състезателен шеф на Волфсбург, преди да напусне клуба при започване на тази година. Той е бил още състезателен шеф в Хановер, Кьолн и Алемания Аахен. Има над две десетилетия опит като състезателен функционер.

Бившият вратар на Фортуна Дюселдорф ще застъпи на новия пост от първи юни, като би трябвало да получи позволение за работа на Острова.

Шмадтке наследява Джулиън Уорд, който напуща клуба след повече от едно десетилетие на " Анфийлд ", белязано от шампионската купа през 2020-а и Шампионската лига през 2019-а.;
 Клоп желае бранител на Барселона
Клоп желае бранител на Барселона

Вижте кой е той

" Искам да поздравя с добре пристигнал Йорг в Ливърпул, знаейки, че той ще донесе благосъстояние като познания и опит в роля, в която тези качества могат единствено да чу оказват помощ както на него, по този начин и на нас ", съобщи в официално съобщение президентът на американския притежател " Фануей Спортс Грус " Майк Гордън.

" Йорг ще работи с нашия отдел за футболни интервенция, който ще продължи да поддържа Юрген Клоп съгласно с нашите непрекъснати старания да развиваме клуба във всички браншове ", добави Гордън.

" Знам, че той е добър човек и умна персона ", изясни треньорът на Ливърпул Юрген Клоп, запитан при започване на месеца за опцията Шмадтке да се причисли към клуба.

" Той е доста добър в това, което е правил в Германия. Наистина съумя ", акцентира Клоп, чийто тим приключи на пето място във Висшата лига, като не съумя да се класира в Шампионската лига за първи път от сезон 2015/16.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР