Ливърпул е постигнал разбирателство с втородивизионния Престън за привличането на

...
Ливърпул е постигнал разбирателство с втородивизионния Престън за привличането на
Коментари Харесай

Юрген Клоп намери своя човек, обяви Sky Sports

Ливърпул е постигнал съгласие с втородивизионния Престън за привличането на централния бранител Бен Дейвид, заяви Sky Sports. По-късно през днешния ден днес 25-годишният англичанин е предстоящ на медицински проби при първенците. Не е изключено обаче Юрген Клоп да вземе още един защитник.

Иначе “червените” се споразумяха с Престън да им платят трансферна сума от единствено 500 000 паунда, защото договорът на футболиста изтича през лятото. В договора ще има уговорка, съгласно която клубът от Чемпиъншип може да получи още 600 000 паунда според от представянето и триумфите на Дейвис на “Анфийлд”. Ливърпул ще дължи и 20% от следваща негова продажба.

Според информациите Дейвис към този момент се е бил съгласил да премине в Селтик като свободен сътрудник, само че офертата на мърсисайдци е трансформирала нещата. Защитникът има 19 мача за Престън в Чемпиъншип през този сезон.

Шампионите имат съществени проблеми в защита поради травмите на Вирджил ван Дайк, Джо Гомес и Жоел Матип. Във Франция настояват, че “червените” са имали сделка и с Марсилия за хърватския бранител Дуйе Чалета-Цар. Снощи той е трябвало да лети Албиона, само че е бил спрян на летището си, тъй като клубът не може да му откри заместител.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР