Ливърпул е много близо до приключването на първия си летен

...
Ливърпул е много близо до приключването на първия си летен
Коментари Харесай

Първият нов в Ливърпул ще бъде… 16-годишен

Ливърпул е доста покрай приключването на първия си летен трансфер, който съгласно „ Мирър” ще се случи на 9 юли. Става дума за 15-годишния гений от Северна Ирландия Конър Брадли.

Тъкмо на 9 юли фланговият футболист ще навърши 16-години, а това ще разреши на мърсисайдци да му предложат контракт за 2-годишна стипендия. Самият футболист към този момент приказва пред медиите в родината си по този мотив. „ Нямам самообладание да приема, това е превъзходна възможност”, разяснява юношата на Дънгенън Юнайтед. „ Наясно съм, че сложната работа занапред стартира. Ще бъда част от състава за 18-годишни и най-хубавото е, че познавам треньорите. Знам и огромна част от момчетата в тима. Запознат съм с ситуацията и ще пребивавам в къщата на фамилията, при което бях отседнал и първия път. Те са в действителност, в действителност положителни.”

„ Ливърпул е тимът, който поддържам, по тази причина да, несъмнено е сбъдната фантазия. Нямам самообладание да започна”, добави Конър Брадли, който впечатлил съгледвачите на „ червените” в няколко шампионати за младежи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР