Ливърпул е фаворитът на букмейкърите за победител в Шампионската лига,

...
Ливърпул е фаворитът на букмейкърите за победител в Шампионската лига,
Коментари Харесай

Коефициенти за победител за Шампионска лига 2021-22: Ливърпул е фаворит

Ливърпул е любимецът на букмейкърите за победител в Шампионската лига, в идния конфликт против испанския Реал Мадрид на финала на шампионата.

Ливърпул е любимец на
букмейкърите за продобиване на Шампионската лига през този сезон, откакто победи Виляреал с общо 5 - 2, осгиурявайки си край против 13-кратния европейски първенец Реал Мадрид.

Юрген Клоп ще се надява да отмъсти на Реал, откакто загуби с 3 – 1 от тях във финала през 2018 година, мач, запомнен с блясъка на Гарет Бейл и две неточности на вратаря на Ливърпул – Лорис Кариус.

Червените са безапелационни любимци с коефициент 2.15, до момента в който Реал, който победи Манчестър Сити с общ резултат 6 - 5 след закъснение с два гола четири пъти по време на равенството, е с коефициент 3.48.

Последни коефициенти* за победител в Шампионската лига

Ливърпул е оценен с коефицент 2.15 за продобиване на Шампионската лига, а Реал Мадрид с 3.48. Коефициеинтите са предоставени от водещия
букмейкър в България – WINBET, който предлага до 200 лв. начален бонус.

*Всички коефициенти, с общителното подпомагане на Winbet, са настоящи все още на издание и подлежат на смяна.

Кой ще завоюва Шампионската лига 2021-22?

Както се подразбира от най-новите коефициенти, възможностите за двата тима наподобяват по следния метод, преобразувани в проценти:

Ливърпул – 63%

Реал Мадрид – 37%

Залагания в Шампионска лига: ще оправдаят ли упованията мъжете на Клоп?

Ливърпул е очевиден любимец за продобиване на финала на Шампионската лига този сезон, откакто победи Виляреал с общо 5 - 2 в полуфиналите.

Отборът на Юрген Клоп доминираше през три четвърти от равенството, предавайки преднина от 2 - 0 в първия мач в първата половина на реванша, преди да се възвърне, с цел да завоюва с 3 - 2 като краен резултат.

В продължение на 180 минути от мача Манчестър Сити против Реал Мадрид, Ливърпул очакваше напълно британски край в Париж на 28 май, където ще преследва седми триумф за Европейската купа.

Но откакто изоставаше с 2 - 0, 3 - 1 и 4 - 2 в първия мач и 5 - 3 като цяло до 90-ата минута на мача на Бернабеу, Реал обърна равенството главолмно с два гола в добавеното време и решителен трети гол в продълженията. Към момента на писане на публикацията, Реал имат прииблизтелно 37% късмет, с цел да завоюват трофея за 14-ти път.

Това ще бъде третият край за Европейската купа сред тези два клуба. Ливърпул завоюва първия през 1981 година – също в Париж – само че загуби втория преди четири години в Киев, когато Гарет Бейл вкара два пъти, с удар от горната страна и директен свободен, който бе заплетен в личната му врата от вратаря на Ливърпул Лорис Кариус, откакто по-ранна неточност на Кариус даде на Карим Бензема началния гол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР