Ливанката Енджи Касабие се е заела със задачата да увеличи

...
Ливанката Енджи Касабие се е заела със задачата да увеличи
Коментари Харесай

Енджи Касабие заселва ЦЯЛАТА СИ РОДА в София

Ливанката Енджи Касабие се е заела със задачата да усили популацията на София. Известната диетоложка на Силвестър Сталоун и на други кинозвезди, снимали у нас, мести цялата си рода в България. 

Двете й сестри с домочадията си към този момент са в столицата, а в този момент трите чакат и майка си, информира „ Галерия “. Решението за ливанското преселение било взето изрично след нещастието в Бейрут, провокирана от детонацията, която унищожи половината град - тогава многолюдната фамилия на Касабие се избавя от разрушенията, само че всички осъзнават, че към този момент нищо няма да бъде както преди.

Експертката в храненето купила жилища в една от постройките на строителния бизнесмен Димитър Барбуков, с цел да настани първоначално най-близките си хора. Рабих ел Зейн , брачният партньор на Енджи, също мислел за сходен трансфер. Мистър Ливан отпътувал за родината, с цел да види майка си и да реши какви са възможностите й да пътува до София безпроблемно.

Красавецът, който гони актьорска кариера, към този момент е български жител . Бебето Раян , което през януари чества годинка, също към този момент е земляк по документи . Израсналата тук Енджи му приказва на български и е уверена, че момченцето първо би трябвало да усвои езика на естествената си среда.

В момента Касабие работи по огромен план - на територия от 700 квадратни метра тя възнамерява да съчетае потребното с приятното , като построи уелнес център и сладкарница. Доскоро Касабие обикаляла арабските страни, с цел да оглежда хотели и спа центрове, в които да влага, само че в този момент вечекатегорично е решила, че мястото на бизнеса й е в България .

Пандемията не я плаши. Самата тя съумяла съпостави телно бързо и дейно да пребори ковид , като за няколко дни останала без подушване. Но най-малко на този стадий няма желание да си поставя ваксина, чиито странични резултати към момента не са й ясни и я тормозят. Диетоложката има вяра, че COVID-19 е основан от човек, само че все пак е уверена, че организмьт може да се оправи самичък със болестта, в случай че се поддържа в „ бойна подготвеност “.

Енджи Касабие неотдавна пусна книгата „ Не на диетите “ , в която споделя, че най-важна е хармонията сред тялото и душата . Самата тя в никакъв случай не е била плебей на суетата - признава, че за нея огледалото е обвързване, а не фикс идея. Неведнъж е казвала. че държи най-много на разговора и емпатията.

Хубавата жена е минала през разнообразни драми в живота си и е наясно, че всеки прикрит в Аз-а дявол се трансформира в комплекс , който заробва битието. Според нея няма нищо по-пречистващо от дръзкото единоборство със личните страхове. „ Но би трябвало да имаш с кого да споделяш - другояче си загубен “, безапелационна е ливанката, която от дълго време се усеща и като българка .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР