Лицето отказва, но общият познат продължава да го убеждава колко

...
Лицето отказва, но общият познат продължава да го убеждава колко
Коментари Харесай

Прокуратурата ще иска постоянен арест за тримата инфлуенсъри, водили момче на каишка

" Лицето отхвърля, само че общият прочут продължава да го убеждава какъв брой е хубаво да се запознае с тези лица, заснемащи клипчета и че може да бъде прочут като тях. Възползвайки от добротата на лицето, съумява да го придума да се срещне лица, които в следствие бяха арестувани ", това обявиха от полицията в Пловдив по отношение на скандалния случай с момчето, водено на каишка в пловдивски мол.

Без доста да му изясняват, те му споделят, че ще стане ужасно прочут, откакто го създадат на куче в клип. Възползвайки се от добродушието на потърпевшия, снимат този клип, след което без да го покажат на потърпевшото лице, същият е качен в Ютуб страницата на едно от арестуваните лица, продължиха от Министерство на вътрешните работи.

Към сегашния миг, с помощта на положителната работа на сътрудниците от ОДМВР - Пловдив може да да се направи обосновано съмнение, че три лица са взели участие като причинители в непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, деяние отличаващо се с извънреден цинизъм, обявиха от Прокуратурата.

Наказанието, което обвинените могат да получат е до 5 години затвор.

И тримата към сегашния миг са с повдигнати обвинявания, арестувани за 72 часа, ще желаеме задържането им под стража, прибавиха от държавното обвиняване.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР