Лицето изисква ежедневна грижа два пъти дневно - сутрин и

...
Лицето изисква ежедневна грижа два пъти дневно - сутрин и
Коментари Харесай

Стъпките, които трябва да включва грижата за кожата ни на лицето

Лицето изисква ежедневна грижа два пъти на ден - заран и вечер. Public News Service научи от специалисти какви стадии би трябвало да включва тя.

Сутрешната грижа би трябвало да стартира с разчистване на кожата със специфичен артикул  като гел, пяна, мляко, който ще помогне за премахване на мъртвите кафези и непотребната секреция на себум. След това е значимо да третирате кожата с тоник и да я хидратирате с дневен или повсеместен крем. Преди да излезете на открито, специалистите поучават да нанесете слънцезащитен крем със фактор най-малко 20-30.

Процедурите за грижа вечер също е значимо да стартират с стадия на разчистване. За да отмиете декоративната козметика, можете да употребявате мицеларна вода, хидрофилно масло или двуфазна течност. След това си коства да нанесете още веднъж пяна, гел или мляко. Следва стадият на тонизиране и навлажняване на кожата. Вечер обаче специалистите поучават да се нанасят нощни кремове, които имат по-плътна текстура спрямо дневните кремове.

Дерматологът-козметолог Татяна Серебрякова споделя, че вярната грижа и разчистване ще оказват помощ да се забави процесът на стареене или провисване на кожата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР