Лицето и името на Криско се появиха на вафла, а

...
Лицето и името на Криско се появиха на вафла, а
Коментари Харесай

Криско става вафла за 45 стотинки

Лицето и името на Криско се появиха на вафла, а цената е 45 стотинки за елементарна, а с фъстъци – цели 65 стотинки. Рапърът неотдавна разгласи, че готви изненада в областта на хранително-вкусовата индустрия, само че даже почитателите му не предвидиха сладкото прелъщение.

За новото си начинание той се похвали с фрагменти в обществените мрежи.

„ Не съм си представял, че ще направя вафли. Направих! Мега вкусна и гневна - Бясна вафла Криско “,

гласят думите му.

Очертава се под напрежение сезон за Криско, защото манията по танца към песента му със Слави Трифонов „ Гледай по какъв начин се прави “ го предизвика да започва конкурс. От дебюта на парчето преди към месец, хитмейкърът от Габрово е получил над 1000 клипчета от фенове с нов прочит на придвижванията. Благодарен за ентусиазма на меломаните, изпълнителят на „ Базука “ разгласява по 10 от тях дневно в профила си в Инстаграм и отличи три къси видеа за спечелили, като на едно от тях танцуват девойки в национални носии. За премия, те получиха биографичната му книга „ Пътят нагоре “.

Междувременно Криско се готви за концерта MTV Presents Varna Beach, където ще подгрява звездата Рита Ора и рапъра Redfoo, прочул се с детско чаровния шлагер Wiggle Wiggle Wiggle. Единият от идеолозите на LMFAO за втора поредна година ще се включи във фестивала, а за Рита това ще е първа среща с българска аудитория. Другите родни реализатори, които ще застанат под светлината на прожекторите в морската ни столица, са тийнсензацията Дара, антилопата на БГ попа Тита, дуото Павел и Венци Венц и победителките от последния сезон на X Factor 4Magic. Очаква се огромното шоу на плажа да коства над 2 милиона евро.

Скоро Криско ще разгласи нов актьор в лейбъла си „ Адаманд “, където към този момент се изявяват Тита, Боро Първи и Димчо.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР