Лицензът на „Емко” беше върнат, тъй като бяха отстранени нередностите,

...
Лицензът на „Емко” беше върнат, тъй като бяха отстранени нередностите,
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: Има рекет към държавата заради...



Лицензът на „ Емко” беше върнат, защото бяха отстранени нередностите, които водят до директна заплаха за популацията и служащите. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия министърът на стопанската система Емил Караниколов.

По думите му контейнерите са били изнесени и сега се намират на пристанище Бургас. Тази продукция към този момент може да бъде продавана и изнасяна в чужбина.

Към продукцията има интерес. Не знам за какво не престават митингите следователно. Вече усещаме някакъв рекет към страната, съобщи Караниколов. Той акцентира, че няма особено отношение към нито едно сдружение във военнопромишления комплекс. Надявам се до края на годината икономическият напредък и растежът на Брутният вътрешен продукт да доближат 4%. Ръстът на приходите се приближава до 10%. Мисля, че се оправяме добре. Ще предложим и ограничения, които да насърчат вложителите, сподели още Емил Караниколов.

Лицензът на " Емко " беше спрян поради нарушавания на закона, които бяха опасност за популацията и работещите в завода. Дружеството не има задоволителен брой хранилища, в които да прибере продукцията си и към 100 контейнера с подготвена продукция не бяха прибрани в хранилища, а стояха на индустриалната площадка, напомни Караниколов.
тагове рекет емко емил караниколов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР