Лицемерие по две показаха в новогодишната вечер от Гласът на

...
Лицемерие по две показаха в новогодишната вечер от Гласът на
Коментари Харесай

МАЗНО Гласът на България се слага на Георги Христов, който ги оплю

Лицемерие по две демонстрираха в новогодишната вечер от " Гласът на България " с присъединяване на Георги Христов. Позабравеният естрададжия, който в последно време припомня за себе си посредством хапливи постове в обществената мрежа се оказа гвоздеят на празничния концерт на музикалния формат, който тази година означи 10 години в родния ефир.

Участието на Христов в концерта не би било необичайно и не на място, в случай че нямахме поради обстоятелството, че той постоянно хейти предаването в обществената мрежа. Тази година да вземем за пример се изходи към него с коментара: " Гласът на България е равнище цирконий! Брилянтът е безценен! Равносилно да изляза и да изнеса концерт на цялостен плейбек! Разбираемо, да буфосинхронирам! Не бих си разрешил! Няма ценители на скъпоценности! Добавям! Не бих!!! ". В същото време от " Гласът " го ласкаят по този начин в анонса си: " Неговият глас е по едно и също време гальовен и всесилен, а песните му са били саундтрак на най-съкровените мигове на милиони българи. Той е извънземната мощ на българската музика ".
Реклама
Въпреки острите му рецензии и забележима неприязън, от bTV взеха, че го усмириха и поканиха да се включи в празничната им стратегия. Така Жоро се трансформира в нещо като пирон на последното шоу за годината на " Гласът на България ". Изпълнителят на " Черно и бяло " показа две песни от репертоара си и макар камерната аудитория, се опитваше да подава микрофона към гостите, с цел да пеят с него. Но от кое място да знае, то шоуто по този начин или другояче беше с аплодисменти на запис и мъчно можеше да има контакт с хората в залата, който да си проличи по време на излъчването по малкия екран.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР