Лица, които се грижат за тях, ще получават държавна пенсия

...
Лица, които се грижат за тях, ще получават държавна пенсия
Коментари Харесай

Правителството ще въведе пенсионни вноски за болногледачите

Лица, които се грижат за тях, ще получават държавна пенсия с вноски, а данъчните заеми за родители, които остават вкъщи, би трябвало да бъдат усъвършенствани посредством набор от ограничения, върху които работи държавното управление.

Както оповестява Irish Examiner, Taoiseach Лео Варадкар е обрисувал редица спомагателни помощи, върху които в този момент се работи за тези, които се грижат за членовете на фамилията в дома след проваления референдум за грижите.

„ Очевидно това, което би трябвало да създадем, е да демонстрираме на хората, които се грижат за хора с увреждания, че сме на тяхна страна и че работим в техен интерес “, сподели господин Варадкар.

Докато Taoiseach сподели, че няма да афишира каквито и да е бюджетни ограничения толкоз надалеч, той уточни последните бюджети, които са нараснали заплащанията на болногледачите и хората с увреждания, като сподели: „ Можем да създадем това повече “.

Г-н Варадкар сподели, че министърът на обществената протекция Хедър Хъмфрис в този момент прави обзор на безвъзмездната помощ за болногледачи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР