Листата с кандидат-депутати за 47 Народно събрание на Демократична България

...
Листата с кандидат-депутати за 47 Народно събрание на Демократична България
Коментари Харесай

Листата на Демократична България за парламент не беше приета в Стара Загора с уникално основание

Листата с кандидат-депутати за 47 Народно заседание на " Демократична България - Обединение " за 27 МИР не беше призната. Става въпрос за Стара Загора, а отводът беше предписан от Районната изборна комисия (РИК) в града

При предаването на документите, приемащите членове на РИК са открили, че предлагането за регистрация на кандидатската листа и пълномощното, което приносителят на документите би трябвало да даде, не са подписани ръчно, а върху тях е сложена сигнатура за електронно сключване, осведоми Българска национална телевизия.
 Борислав Сандов с забавна догадка за Вера Су, за високите цени на тока и Зелената договорка (ВИДЕО) Борислав Сандов с забавна догадка за " Вера Су ", за високите цени на тока и Зелената договорка (ВИДЕО)
Това, дали вахтеният на кораба „ Вера Су “ е бил задремал, не може да се откри, сподели в Студио Actualno Борислав Сандов, съ...

Заради това РИК Стара Загора смята, че не са спазени условията на член 255, алинея 1, т.1 от Изборния кодекс и на Решение № 579-НС от 23.09.2021 година на ЦИК по отношение на регистрация на претендентите за народни представители за изборите на 14 ноември 2021 година Необходимите приложение и пълномощие на приносителите не са подписани от представляващите обединението лица - Атанас Атанасов (председателят на ДСБ) и Христо Иванов (председателят на " Да, България " ).

Решението е оповестено по реда на член 72, алинея 2 от Изборния кодекс и може да се апелира в тридневен период от оповестяването му пред ЦИК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР