Листата ни е изключително силна, убеден съм, че кандидатите, които

...
Листата ни е изключително силна, убеден съм, че кандидатите, които
Коментари Харесай

Демократична България откри кампанията си в 24 МИР София |

Листата ни е извънредно мощна, уверен съм, че претендентите, които ще бъдат определени за депутати от София, ще осъществят смяната в България, която толкоз желаем и заслужаваме всички ние.

Така съпредседателят на „ Зелено придвижване “ и лидер на листата на „ Демократична България “ за 24 МИР София Владислав Панев откри на пазар „ Герена “ в Подуене акцията на обединяването.

„ Хич не е инцидентно, че акцията за 24 МИР стартира в Подуене - тук е сърцето и душата на региона. Неслучайно започваме от пазара, виждате каква е обстановката с цените и продуктите, приканвам другите претенденти да минем по-късно и да си купим нещо от пазара “, обърна се към присъстващите Панев.

Според него се задава икономическа рецесия поради инфлацията и цените в енергетиката:

„ Аман от популисти и простаци, които управляваха 12 години и повече, и ни докараха до това състояние. Убеден съм, че „ Демократична България “ ще е в центъра на смяната, по тази причина има смисъл да ни се доверите - с цел да осигурим късмет на България да просперира “, сподели Владислав Панев.

На откриването приказва и журналистът Иво Божков, който е втори в листата за региона:

„ Важно е през идващите месеци да създадем всичко допустимо да защитим България от идващата финансова рецесия, която неизбежно ще засегне всички ни. Трябва да създадем всичко по силите си жителите да не одобряват идната рецесия по неподобаващ метод. "

Педиатърът и детски ревамтолог доктор Таня Андреева, която е пета в листата, приветства симпатизантите на Демократична България и ги прикани да съблюдават противоепидемичните ограничения и да се имунизират:

„ Ето виждате, че и на открито слагаме маски, с цел да бъдем спокойни за нашите близки. Помислете за околните си хора, за родители си, за себе си, ваксинирайте се! Това е персонален избор, само че този изцяло осведомен и основан на науката избор е единственият метод да предодолеем тази рецесия. “

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР