Листата на ГЕРБ-СДС за изборите за Европейския парламент (ЕП) е

...
Листата на ГЕРБ-СДС за изборите за Европейския парламент (ЕП) е
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира в ЦИК листата си за изборите за ЕП, водач е Росен Желязков

Л истата на ГЕРБ-СДС за изборите за Европейския парламент (ЕП) е постоянна, съобщи пред публицисти след регистрацията ѝ в Централната изборна комисия (ЦИК) лидерът Росен Желязков.

В листата на обединението няма вътрешни противоборства, няма да чакаме вътрешна конкуренция, а по-скоро – доста работа, с цел да оправдаем доверието като водеща политическа мощ и като групата, която България би трябвало да образува в Екологичен потенциал в границите на Европейската национална партия (ЕНП), добави той.

От обединението били наясно, че съвпадането на европейските и националните избори е предизвикателство както за посланията, по този начин и присъединяване и тона, който ще бъде заложен в акцията, само че имало огромно съвпадане в политиките, които ще пазят на национално и европейско ниво. Те са свързани с приходи, стопанска система, земеделие, защита и сигурност, поради геополитическата конюнктура, поради войната в Украйна, политики за запазване на външните граници и битката с незаконната миграция. Желязков напомни, че в манифеста на ЕНП е планувано да има еврокомисар по защитата при съблюдаване правилото на субсидиарност, както и еврокомисар за дребни и междинни предприятия.

Наша цел ще бъде една постоянна Европа за една сигурна България, уточни лидерът на листата на ГЕРБ-СДС.

На въпрос дали ще избра да остане в 50-ото Народно заседание или ще бъде евродепутат, Росен Желязков отговори, че това ще е политическо решение. Сигурен съм, че и двете листи ще се показват почтено, не намираме конкуренция, тъй като са насочени като послания към жителите, развиването на стопанската система, приходите в страната, посочи Желязков. Нашата огромна цел на национално равнище е България през идващите години да бъде страната с най-хубав и сполучлив Брутният вътрешен продукт като покупателна дарба, т.е да лидираме процесите освен в политически, само че и в стопански смисъл, изясни той. 

Разбираме, че на България ѝ е нужно устойчиво ръководство, с ясно водачество, това е нашата задача, акцентира Желязков. И добави, че когато пристигна моментът за диалози за съдружно ръководство, тъй като друго, съгласно него, не би могло да има, тогава ще се търси електоралната тежест и ясна съдружна просвета за реализиране на това, което през миналите девет месеца не е реализирано.

* Във видеото: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР