Листата, която предложи Корнелия Нинова, беше логична и с баланс

...
Листата, която предложи Корнелия Нинова, беше логична и с баланс
Коментари Харесай

Димитър Данчев, БСП: Корнелия Нинова не беше бламирана

Листата, която предложи Корнелия Нинова, беше разумна и с баланс на разнообразни видове персони. В последна сметка младежите демонстрираха, че в Българска социалистическа партия имат своята поддръжка и получиха избираеми места. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия Димитър Данчев от Българска социалистическа партия, който е и претендент за евродепутат в листата на левицата.

Според него изводът от вчерашното гласоподаване на националния съвет на партията демонстрира, че в нея цари демокрацията. Данчев отхвърли изказванията, че Корнелия Нинова е била неодобрена.

Той разяснява и досегашните евродепутати на левицата.
Димитър Данчев: Тези хора са определени в едно друго време, преди 4 години, при друга политическа конюнктура и в страната и в Европа. Сега евентуално упованията на хората са се трансформирали.
Димитър Данчев сподели още, че Българска социалистическа партия може да получи седем депутатски места след изборите на 26 май.

Листа на " Българска социалистическа партия за България ":
Елена ЙончеваПетър ВитановЦветелина ПенковаИво ХристовСергей СтанишевИван КръстевДеница ЗлатеваРумен ГечевМомчил НековВелизар ЕнчевДимитър ДанчевТодор СтоиловВалери ЖабляновМариела МодеваДесислав ТасковКрум ДончевЕмил Георгиев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР