Лиса Ренкин – известен лекар и учен, в своя лекция

...
Лиса Ренкин – известен лекар и учен, в своя лекция
Коментари Харесай

Учени със сензационно разкритие как да лекуваме болестите без лекарства

Лиса Ренкин – прочут доктор и академик, в своя лекция споделя за това, че е съумяла след години проучвания да разбере резултата на плацебото, написа spiralata.net. Тя изцяло съществено счита, че мислите ни въздействат на физиологията ни. И единствено със силата на мисълта ние сме в положение да се излекуваме от която и да е болест.
Ренкин намерила съответни доказателства за това, че телата ни имат своя лична вродена система за самообслужване и ремонт.
Тя провела проучване с присъединяване на 3500 индивида, с диагноза за неизлечима болест: рак, HIV, сърдечно-съдови болести и така нататък Всички нямало какво да губят. Всички те въображаемо се прощавали с живота.
Лиса почнала да има дава плацебо. Само че доброволците не знаели това: те мислели, че им се дава нещо ново, суперефективно лекарстов за тяхната болест. И доста от тях съумели да се излекуват!
В тази лекция тя споделя за господин Райте, който благодарение на хапче плацебо понижил раковия си израстък два пъти! Това станало единствено тъй като той самият вярвал, че би трябвало да стане!

Kaква е техниката за самолечение, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР