Лиsа Мари Пресли ще бъде почетена в Грейсленд, бившия дом

...
Лиsа Мари Пресли ще бъде почетена в Грейсленд, бившия дом
Коментари Харесай

Ще предават на живо мемориала на Лиса Мари Пресли

Лиsа Мари Пресли ще бъде почетена в Грейсленд, някогашния дом на татко ѝ, в неделя, 22 януари, и това ще бъде излъчено онлайн посредством страницата на Грейсленд.

Редица общественици са поканени да участват на възпоменанието. За тези, които не могат да го създадат, то ще се излъчва онлайн от 9:00 ч. по Гринуич.

В изказване, споделено в понеделник, представителят на Лиса Мари заяви пред ET, че е проведена обществена панихида на моравата пред Грейсленд в 9 ч. сутринта в неделя, в имението на семейство Пресли в Мемфис, Тенеси. След службата ще има шествие, което ще прегледа мястото на последното посетено място от Лиса Мари в Градината на медитацията. Всички гости ще могат да се причислят към процесията, последваща приятелите и фамилията.

Нейният представител също по този начин показа благодарността на семейство Пресли за поддръжката, която са получили след шокиращата гибел на 54-годишната Лиса Мари предходната седмица, добавяйки: " Райли, Харпър, Финли и Присила са признателни за поддръжката, положителните пожелания и получената любов в чест на обичаната им Лиса Мари. "

Вместо цветя фамилията ѝ моли всички, които желаят да изпратят нещо, да го създадат под формата на подаяние за Благотворителната фондация на Елвис Пресли, която предлага поддръжка на разнообразни благотворителни организации, изключително с акцент върху изкуството, образованието и детските стратегии в региона на Мемфис и Уайтхейвън.

" I've been through so much in my life I've seen so much. I know how fast things can change I know someone can be here one minute gone the next " RIP
This video it's from JAN 8TH 2023 I FEEL LIKE SHE CELEBRATED & HONORED HER DADDY AND LEFT US
— Adoree (@chingonesreal)
Съобщението идва, откакто в петък ET научи, че Лиса Мари ще бъде заровена в Грейсленд дружно с татко си Елвис Пресли и други членове на фамилията.

Освен Елвис, в Грейсленд са заровени родителите му Върнън и Гладис и баба му Мини Мей, както и синът на Лиса Мари - Бенджамин Киф, който умря през юли 2020 година Има и по-малък незабравим камък за брата близнак на Елвис, Джеси, който умира при раждането си.

Лиса Мари е откарана в болница на 12 януари, откакто получава цялостен сърдечен арест в дома си в Калабасас, Калифорния. Реагиращите правят изкуствено дишане, преди да я транспортират до болничното заведение. Малко по-късно Лиса Мари умира.

" Присила Пресли и семейство Пресли са шокирани и опустошени от трагичната гибел на обичаната им Лиса Мари ", удостовери представител на фамилията пред ET. " Те са надълбоко признателни за поддръжката, любовта и молитвите на всички и молят за усамотение в този доста сложен миг. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР