Липсата на сцена за изява и шумни партита се отразяват

...
Липсата на сцена за изява и шумни партита се отразяват
Коментари Харесай

Заради забраните: Звездите купонясват вкъщи, правят и онлайн събирания

 Липсата на сцена за изява и шумни празненства се отразяват съществено изпълнителите у нас.

Софи Маринова провежда хоум празненство със мощна музика и мезета. Заедно с няколко приятелки Софка танцува и купонясва в хола си. Звездата единствено преди няколко дни беше кума на своя близка другарка. За  събитието се похвали самата Софи с няколко фрагмента от церемонията. Тя се състоя в извънредно стеснен кръг, а празненството по-късно беше също в домашна конюнктура.

Рапърът Ванко 1, който в последно време се хвали с охолния метод на живот, също спретна домашно празненство. В тузарското си жилище Ванко кани няколко сексапилни мацки и мускулести другари. Сред гостите му още веднъж е мис България 2017 Тамара Георгиева.  Красавицата е все по-често  забелязана в компанията на пловдивския мачо. След като си направи профил в инстаграм, Ванко не стопира да пуска фотоси от първокласни коли и обилни купони.

За шанс на всички мераклии за домашни празненства диджей Дамян и сътрудника му Яворчо не престават традицията си от пролетта и вършат онлайн включвания. На виртуалните купони участват над 2000 индивида.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР