Липсата на съвместимост между iMessage на Apple и приложенията за

...
Липсата на съвместимост между iMessage на Apple и приложенията за
Коментари Харесай

iMessage става възможен за Android: какво е решението?

Липсата на съгласуемост сред iMessage на Apple и приложенията за известия с задействан RCS като Viber, WhatsApp, Telegram и Гугъл Messages докара до по този начин наречената празнота в синьо-зеления чат-балон, където потребителите, които не са част от екосистемата на Apple, остават изключени от груповите чатове със зелени текстови балончета. В момента Nothing предложи решение за своите консуматори във тип на ново приложение за известия — Nothing Chats.

Разработен в партньорство със Sunbird Messaging, Nothing Chats предлага съгласуемост с iMessage, в това число и мечтаните зелени балончета, цялостна поддръжка на известия в колективен чат, знаци за въвеждане в действително време, обмяна на мултимедийни файлове с пълноценна разграничителна дарба и гласови бележки. Функциите за четене, редактиране на известията и отговорите са посочени като предстоящи скоро.

Nothing Chats ще бъдат наличен в Гугъл Play Store от 17 ноември, извънредно за консуматори на Nothing Phone (2). Новата платформа за известия работи благодарение на патентования развой Sunbird, който включва основаване и инспекция на Apple ID на “ябълковото “ устройство, което потребителите по-късно употребяват, с цел да влязат в приложението Nothing Chats. След това Nothing Chats употребява незнаен брой компютри Sunbird Mac mini в Европа и Северна Америка като насочна точка за изпращане и приемане на съвместими с iMessage текстове и медии.

Nothing твърди, че всички известия в Nothing Chats са криптирани, тъй че нито Sunbird, нито Nothing имат достъп до вашите известия или споделени файлове. При стартирането Nothing Chats ще бъдат наличен единствено за консуматори на Nothing Phone (2) в Съединени американски щати, Канада, Обединеното кралство и Европейски Съюз.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР