Лионел Меси отпразнува най-специалната Коледа в живота си. Аржентинският магьосник

...
Лионел Меси отпразнува най-специалната Коледа в живота си. Аржентинският магьосник
Коментари Харесай

Лео Меси отпразнува най-специалната Коледа в живота си

Лионел Меси отпразнува най-специалната Коледа в живота си. Аржентинският вълшебник на футболния терен посрещна Рождество за първи път като като международен първенец.



Съпругата му Антоанело Рокуцо показа фамилен кадър в Инстаграм, на който двамата са в компанията на тримата си синове. Две от децата им се раждат, преди те да се оженят през 2017-а, а година по-късно се появява и третото им момче.
                             

 

Всички театралничат щастливи пред окичена коледна елха, заобиколена от дарове. Фотото е съпроводено с поздрава: " Feliz Navidad ".

Малко преди този момент пък Меси взриви обществените мрежи със секси танц на брачната половинка си. Той качи видео на стори в Инстаграм, на което чаровната брюнетка танцува в съблазнителна алена рокля, прилепнала компактно по тялото ѝ, държейки чаша бяло вино в ръка. 



Лео Меси и фамилията му посрещнаха Коледа в родния град на футболиста - Росарио. Те ще останат там и за новогодишните празници, след което аржентинецът ще се завърне в Европа, с цел да възобнови тренировки с Пари Сен Жермен.

Антоанела и Меси се познават от деца, само че двамата се влюбват години по-късно. До през днешния ден двамата не престават да се обичат и да държат един на различен, доказвайки, че нито времето, нито дистанциите имат мощ да унищожат огромната обич.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР