Лионел Меси обмисля да остане в Барселона за един сезон,

...
Лионел Меси обмисля да остане в Барселона за един сезон,
Коментари Харесай

"Марка": Меси обмисля да остане в "Барселона"

Лионел Меси обмисля да остане в " Барселона " за един сезон, изпълвайки контракта си с клуба, написа " Марка ". Обратът идва след последната среща сред татко му и негов сътрудник - Хорхе Меси, с клубния президент Хосеп Мария Бартомеу.

В края на предходната седмица Меси изпрати на " Барселона " факс, посредством който съобщи желанието си да напусне. Каталунският гранд обаче отхвърля да го продаде за сума, друга от внушителната му откупна уговорка - 700 млн. евро.

Така единственият вид пред Ла Пулга е да разтрогне с " Барселона " - нещо, което той не желае да прави. Меси има вяра, че правото е на негова страна, само че няма желание да се разделя с клуба след правосъдна борба.

Същевременно двата гранда, считани за любимци за неговия автограф - " Пари Сен Жермен " и " Манчестър Сити ", стартират да се отдръпват поради заплахата да се стигне до съд.

Меси няма по какъв начин да стане свободен сътрудник това лято, акцентира президентът на " Барселона " Бартомеу. Той предлага на аржентинската звезда нов контракт до 2022 година Тази оферта също е била дискутирана на последната среща сред Бартомеу и екипът на Меси.

В Испания чакат развръзката. Ако възобнови тренировки с " Барселона ", Меси ще удостовери информациите, че е размислил. Нападателят не се яви на наложителните PCR проби предходната неделя, пропусна и старта на подготовката под управлението на новоназначения Роналд Куман.

Докато Меси-старши към този момент на няколко пъти разяснява бъдещето на сина си пред медиите, Лео резервира безмълвие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР