Лионел Меси няма да играе в утрешния двубой на Пари

...
Лионел Меси няма да играе в утрешния двубой на Пари
Коментари Харесай

Лионел Меси няма да играе в утрешния мач на ПСЖ с Шатору за Купата на Франция

Лионел Меси няма да играе в утрешния дуел на Пари Сен Жермен в шампионата за Купата на Франция против третодивизионния Шатору.

Аржентинският национал има потребност от повече време за възобновяване след международното състезание по футбол, разгласи на конференция старши треньорът Кристоф Галтие.

Меси възобнови тренировки едвам през вчерашния ден и съгласно Галтие би трябвало още малко време, с цел да бъде подготвен за игра.

„ Той направи ужасно международно състезание. Искахме да му дадем опция да се възвърне вкъщи си със фамилията си. Меси няма да играе на следващия ден. Говорих с него, желаеме да е изцяло подготвен за идващия ни дуел против Анже “, съобщи Галтие.

Срещу Шатору Пари Сен Жермен няма да разчита още на Неймар, Килиан Мбапе, Ашраф Хакими и Марко Верати, който е осъден. Неймар пропусна днешната подготовка на тима, а Мбапе и Хакими получиха спомагателна отмора и пътуваха за Ню Йорк, Съединени американски щати.

„ Знаехме, че ще имаме отсъстващи след Мондиала. Фактът, че Неймар пропусна тренировката, също бе плануван. Заедно с лекарския щаб взехме решение, че той също има спомагателна потребност от възобновяване и няма да играе на следващия ден “, изясни Галтие, който разгласи още, че на вратата на ПСЖ в мача против Шатору ще бъде Кейлор Навас на мястото на Джанлуиджи Донарума.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР