Лионел Меси и новото попълнение Луис Саурес ще водят Интер

...
Лионел Меси и новото попълнение Луис Саурес ще водят Интер
Коментари Харесай

Лионел Меси и Луис Суарес ще са на линия за мача на Интер Маями с Реал Солт Лейк

Лионел Меси и новото попълнение Луис Саурес ще водят Интер Маями и в идния нов сезон в американската Мейджър Лийг Сокър, написа организация ДПА.

Очаква се лигата да притегли повече интерес от всеки път в навечерието на 29-ия си сезон, който започва тази нощ с мач сред Интер Маями и Реал Солт Лейк във Форт Лодърдейл.

Не единствено, че осемкратният притежател на Златната топка Меси е здрав за дуела, само че Суарес евентуално ще направи формалния си дебют след прехвърлянето във Флорида от бразилския Гремио.

" Те са подготвени за игра ", разяснява старши треньорът на Интер Маями Тата Мартино във връзка Меси и Суарес.

" Ако се изисква да играят 90 минути, това ще бъде преценено съгласно потребностите на отбора ", добави Мартино.

Луис Суарес се трансформира в последния някогашен футболист на Барселона, който се причисли към Интер Маями след Лионел Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба.

" Това е ужасно, всичко е доста положително. Когато дойдохме тук, заварихме нов треньор, футболисти и екип, които са изключителни. Като семейство. Отнасят се с нас доста добре ", сподели Жорди Алба и добави: " За Луис, отвън обстоятелството, че сме другари, мога да кажа, че ще ни донесе доста в офанзива, тъй като е превъзходен състезател. "

" По-младите футболисти постоянно слушат, когато приказваме, а и ние сме тук да им даваме съвето. Всички се разбираме доста добре. Във всички тимове има ветерани и млади състезатели, а изгодата за отбора е да построи положителна атмосфера ", съобщи Алба.

Меси, Бускетс и Алба към този момент завоюваха първия си трофей с Маями през предходната година, когато победиха в шампионата за Купата на лигите.

" Имаме много огромни играчи, само че това не ознавама нищо. Трябва да покажеш какво можеш. Ще ни бъде мъчно, само че да се надяваме, че можем да спечелим още трофеи. Разбирам ентусиазма на почитателите и упованията, които имат към тим, само че ние би трябвало да го покажем на терена и мисля, че сме на добър път ", разяснява още някогашният испански национал.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР