Лионел Меси е постигнал договорка с настоящия си клуб Пари

...
Лионел Меси е постигнал договорка с настоящия си клуб Пари
Коментари Харесай

Меси се е разбрал за нов договор с ПСЖ

Лионел Меси е постигнал сделка с сегашния си клуб " Пари Сен Жермен " да остане най-малко до 2024 година, оповестява френският всекидневник „ Паризиен “, представен от организация „ Ройтерс “.

35-годишният Меси, седемкратен притежател на " Златната топка ", имаше основен принос националният тим на Аржентина да завоюва Световното в Катар, а той бе избран за футболист №1 на шампионата.

ПСЖ и притежателят на клуба - катарецът Насер Ал-Хелайфи, към този момент оповестиха през есента, че с Меси ще се водят договаряния за удължение на договора най-малко с една година, считано от юни. Но това ще стане не по-рано от края на Мондиала.

„ В началото на декември, по време на Световното, е реализирано съглашение сред Меси и клуба той да остане най-малко още един сезон “, твърди вестникът, без да се базира на съответен източник.

Засега представители на " Пари Сен Жермен " не са открити за коментар. По-рано този месец президентът на Ал-Хелаифи съобщи, че Лионел Меси е благополучен в тима.

Лео има 12 гола и 14 асистенции за френския първенец във всички шампионати този сезон. Той се причисли към отбора от " Барселона " през лятото на 2021 г. с договор за два сезона.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР