Лионел Меси блести с екипа на Аржентина на Копа Америка

...
Лионел Меси блести с екипа на Аржентина на Копа Америка
Коментари Харесай

Меси: Бразилия с Неймар в състава си ще бъде много труден съперник

Лионел Меси свети с екипа на Аржентина на Копа Америка и се намира в най-силния си миг с екипа на „ албиселесте “. Той е безспорен водач на състава, като е взел участие в 80% от попаденията на „ гаучосите “.

Срещу Колумбия асистира за гола на Лаутаро Мартинес и се разписа при осъществяванията на дузпи. Звездата на Аржентина към този момент мисли за финала на шампионата и чака тежък дуел: „ Бразилия с Неймар в състава си ще бъде доста сложен противник. Знаем капацитета на Ней и какво може с топка в крайници “.

Шесткратният притежател на златната топка проучва успеха против Колумбия на полуфиналите: „ Знаехме, че ще е мъчно и бяхме готови какво ни чака. Дузпите са една лотария, само че ние вярвахме, че ще продължим. Имахме един същински феномен на вратата “.

Меси е на 90 минути от това да извърши фантазията си и да завоюва трофей с националния тим, нещо, което до момента постоянно му е отбягвало. „ Най-голямото ми предпочитание е да печеля нещо с Аржентина. Насладих се доста на този шампионат. Този тим заслужава да завоюва шампионата “, приключи Меси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР