Лионел Меси беше подложен на още критики след разочароващото отпадане

...
Лионел Меси беше подложен на още критики след разочароващото отпадане
Коментари Харесай

Филип Лам: Меси беше безпомощен и отчаян срещу Байрен

Лионел Меси беше подложен на още рецензии след разочароващото отпадане на ПСЖ от Шампионската лига от Байерн Мюнхен. Въпреки че Филип Лам признава, че спечелилият от Световната купа сподели проблясъци в реванша от осминафиналите, той не беше впечатлен от цялостното му показване и показа, че не предлага огромна опасност в последната третина на терена.

" Лионел Меси също сподели класата си на моменти в Мюнхен. Но уменията му се употребяват без цел или посока. Индивидуалностите в ПСЖ просто не знаят по какъв начин да вкарат гол дружно и как да допринесат за това. Меси беше беззащитен и обезверен ", показа Лам.

Лам също изрази убеждението си, че Килиан Мбапе се е показал по-слабо, като добави: " В Мюнхен той просто чакаше топката да падне в краката му. Нямам визия по какъв начин кариерата на Мбапе би трябвало да процъфтява в Париж ".

" ПСЖ може да ви натъжи. В Мюнхен не видяхте нищо от класата, която този тим в действителност би трябвало да има, с помощта на изключителните си играчи. Те бяха цялостно отчаяние, от една страна. От друга страна, не беше изненада, тъй като от самото начало се случва ПСЖ да отпадне рано от Шампионската лига ", приключи някогашният футболист на Байерн Мюнхен.

Байерн победи с общ резултат 3:0, с цел да срещне Манчестър Сити на четвъртфиналната фаза. Очаква се провалянето да бъде катализатор за лятната смяна в ПСЖ. Бъдещето на Меси остава нестабилно, като се счита, че нападателят обмисля завръщане в Барселона. Интер Маями на Дейвид Бекъм и саудитският Ал-Хилал също са свързвани с трансфер на Меси, само че шефът на ПСЖ Кристопър Галтие настоя, че нападателят е благополучен във френската столица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР