Линковете може да са едно от най-важните неща в SEO

...
Линковете може да са едно от най-важните неща в SEO
Коментари Харесай

Първи в търсачката в три стъпки

Линковете може да са едно от най-важните неща в SEO тактиката ви, само че за жалост построяването им не всеки път може да бъде следено. Като маркетолог, клиентите ми непрекъснато ме питат дали закупуването на линкове и оповестяването на услугите им в онлайн директориите си коства времето. Отговорът, който постоянно им давам, е не.

Има 3 универсални и потвърдили се метода за дейно създаване на линкове, които да усилят SEO резултатите ви и да оказват помощ да подобрите онлайн наличието си. Ето кои са те.

Свържете се с публицисти и кореспонденти

Традиционният пъблик рилейшънс е един от най-хубавите способи да изградите линкове към уеб страницата си. Като изграждате взаимоотношения с публицисти и кореспонденти, вие си осигурявате място в техните разкази, което ще води читателите им към уеб страницата ви.

Можете да опитате да публикувате и в качеството си на гост-автор. Подобни публикации ще ви разрешат да демонстрирате знания пред нови аудитории и да увеличите обсега си. Чрез тях ще позиционирате себе си като специалист в промишлеността.

Открийте линкове, които да заместите

Счупените линкове може да основат проблеми за уеб страницата, само че могат да са и сложни за разкриване и локализиране. Можете да се възползвате от тях, като ги откриете сами в разнообразни уеб страници, да се свържете със притежателите им и да им предложите да ги заменят с линкове към ваша уебстраница.

Не изпращайте едно и също известие до всеки. Вместо това обяснете по какъв начин сте разкрили счупения линк и дайте повече информация за себе си.

Давайте рекомендации

Когато предоставяте рекомендации на ваши сътрудници, помолете да прибавят и линкове към уеб страницата ви или избрани страници от него. Така те ще усилят доверието на аудиторията си, а вие – трафика към уеб страницата.

Свържете се с марките, с които същински ви харесва да работите, и ги попитайте имат ли потребност от рекомендация. Ако отговорът е позитивен, ще си осигурите още един канал, посредством който да достигнете до публиката.

Какво чакате?

Силните линкове към уеб страницата ви могат да усилят SEO-то и да ви оказват помощ да привлечете повече качествени клиенти. За да имате линкове, които усъвършенстват онлайн наличието ви, би трябвало да имате и добре премислена тактика зад тази цел.

Тези 3 съвета са добър метод да започнете. Изграждайки контактите и линковете си, органичното ви нанагорнище в търсачките е неизбежно.

Самюъл Тимъти, вицепрезидент на маркетинговата организация OneIMS.com и съосновател на платформата за цифров маркетинг Clickx.io за Inc.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР