Линк с 1700 аудиофайла от непознат човек му изпратила AmazonУстройствата

...
Линк с 1700 аудиофайла от непознат човек му изпратила AmazonУстройствата
Коментари Харесай

Потребител на Alexa получи записите от чужд дом

Линк с 1700 аудиофайла от чужд човек му изпратила Amazon

Устройствата на Amazon с ласов помощник Alexa са паметливи очевидци на домашните диалози (източник: Amazon)

Потребител на гласовия помощник Alexa в Германия е получил достъп до хиляди записи от различен консуматор, заради „ човешка неточност ” от страна на компанията Amazon – разработчик на технологията.

Клиентът изискал да прослуша записите на личните си действия, направени от Alexa. Вместо това обае получил достъп до 1700 аудиофайла на чужд човек, когато Amazon му изпратила линк за евакуиране на личните записи, оповестиха немски издания.

Този случай е резултат от човешка неточност и е изолиран, съобщи представител на Amazon в четвъртък. Клиентът в началото не е получил отговор, откакто запитал Amazon за какво има достъп до непознати записи, се споделя в отчета. След това файловете били изтрити от линка, възложен му от Amazon, само че индивидът към този момент бил изтеглил файловете на компютъра си.
още по тематиката
„ Решихме казуса с двамата консуматори и предприехме ограничения за по-нататъшно усъвършенстване на нашите процеси. Като защитна мярка се свързахме с способените органи ”, добави представителят на Amazon, представен от Ройтерс.

В записите на непознатия човек е имало гласове на мъж и жена, които са били чути от редакторите на немско издание, съобщило новината. Двамата даже били разпознати и изданието се свързало с тях на база записаната информация.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР