Линията на ума показва какви качества притежавате. Тя се счита

...
Линията на ума показва какви качества притежавате. Тя се счита
Коментари Харесай

Какво можете да разберете за себе си по линията на ума?

Линията на мозъка демонстрира какви качества притежавате. Тя се смята за една от най-важните.

Показва по какъв начин се справяте с проблемите и по какъв начин се държите в избрани обстановки. Тя стартира сред показалеца и палеца и приключва в средата на дланта. Тази линия дава отговор за интелигентността, желанието за познания, гениите, волята и мислите. За да разберете какво споделя казва за вас, би трябвало да вземете поради нейната дължина и местонахождение на дланта.

Дължина

Счита се за дълга, в случай че приключва в средата на безименния или дребния пръст. Такъв човек е любопитен, принципен, с добра памет и аналитично мислене.

Счита се за къса, в случай че приключва в средата на междинния пръст или даже не доближава до него. Тези хора се пробват да живеят допустимо най-просто, постоянно са невнимателни и наподобяват много наивни.

Наклон

Ъгълът на наклона на линията на мозъка може да каже дали въображението на човек е огромно. Ако линията е много права, евентуално човешкото въображение е много лимитирано.

Вижте още: Международен знак за помощ с ръка

Разделяне

Ако линията на мозъка е разграничена на две елементи, тя се назовава „ клон на писателя “. Човек се отличава с изключително въображение и не му липсват истински хрумвания.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР