Линиите на дланта са карта, която може да покаже много

...
Линиите на дланта са карта, която може да покаже много
Коментари Харесай

ТЕСТ: Родени ли сте с късмет?

Линиите на дланта са карта, която може да покаже доста неща за индивида. Едно от тях е съществуването на шанс в живота. Проверете родени ли сте с шанс?

Когато насочваме пожелания на непосредствен човек, доста постоянно те включват шанс. От друга страна някои хора не имат вяра в шанса, тъй като считат, че всичко се реализира с доста старания и целеустременост. Концепцията за шанса обаче не изключва упоритата работа в посока сбъдване на фантазии и цели. Късметът като че ли прави процесът по-лесен и дава по-големи резултати.

Ако вие самите вярвате в шанса, проверете за него, като разгледате деликатно дланта си. Кое изображение на длан съответствува с вашето?

 Добави изложение
Две или три линии
Имате две или три линии, които елементарно се виждат на китката ви? Вие сте родени с шанс, който може да се следи във всички аспекти на живота ви – близки взаимоотношения, работа и здраве. Разбира се, без вашата воля и старания нищо няма да пристигна като даденост, само че въпреки всичко е успокояващо да знаете, че шансът „ ви пази гърба “.
Линии, които образуват „ мрежа “
Ако вие сте човек, който има сходни линии на китката си, може да се каже, че нещата в живота ви не се случват елементарно. Вероятно ви е мъчно да намирате здравословния баланс сред работа и персонален живот и прекалено много залитате в професионалната сфера. Голяма непримиримост е това, което отключва вашия шанс. В любовта намирате благополучие и естетика, само че едвам след няколко разочарования.
Кръстосани линии
Хората, които имат кръстосани линии на своята китка, имат мощна вътрешна религия и са положителни в сърцето си. Те са подготвени да оказват помощ безплатно, само че доста постоянно слагат себе си на назад във времето. Техният шанс е обвързван с това, че са великодушни и даващи хора. И въпреки всичко, в случай че вие сте от тях, не забравяйте, че вие също имате потребност от грижа за себе си. Много е значимо да намерите салдото сред това да давате на другите, само че и на вас самите. Късметът няма да е с вас, в случай че непрекъснато се пренебрегвате, въпреки и в името на останалите.
Линии, образуващи триъгълник
Имате ли линии във формата на триъгълник на китката си? Вие сте от щастливците, които имат шанс в живота. Благословени сте с шанс във всяка сфера на живота си. Това несъмнено, не значи, че вие се радвате на хубавите неща без да вършиме нищо – в противен случай, вие сте общителни и работливи. И въпреки всичко, не забравяйте да благодарите за всичко, което ви се случва и което имате.

Прочетете също:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР