Линейка се оказа сред спрените коли при преминаването на правителствен

...
Линейка се оказа сред спрените коли при преминаването на правителствен
Коментари Харесай

Линейка спряна заради кортеж в центъра на Варна

Линейка се оказа измежду спрените коли при прекосяването на държавен конвой в центъра на Варна поради срещата в Евксиноград предходната седмица.

Случката е запечатана от свидетел в любителски видеоклип. Има ли нарушаване?

Колата на Спешната помощ е първа пред спряната колона на кръстовището пред катедралата, се вижда от клип в обществената мрежа. Владимир Петров минава в този миг оттова.

" Такъв вид постъпка е меко казано неприемлива за днешно време в случай, че животът на хората би трябвало да застава преди всичко без значение дали се движат господата политици ", разяснява очевидецът Владимир Петров.

Справка в Центъра за незабавна помощ демонстрира, че колата за спешна помощ е превозвала пациентка до болница.

" Не е била в животозастрашаващо положение. Медицинското лице е пътувало откъм гърба във фургона до пациентката и самият той сподели, че в случай че е имало такова положение, той би изискал позволение колата за спешна помощ да мине без това ограничаване ", изясни доктор Мая Рашева пред bTV.

Линейката е била с включени светлини, само че без сирена. Според Закона за придвижване по пътищата, моторни транспортни средства са със специфичен режим на придвижване, единствено когато подават по едно и също време светлинен и специфичен звуков сигнал.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР