Линдзи Вон прекрати кариерата си през 2019 г., след като

...
Линдзи Вон прекрати кариерата си през 2019 г., след като
Коментари Харесай

Линдзи Вон: Истинската красота идва от характера

Линдзи Вон приключи кариерата си през 2019 година, откакто 4 пъти победи със Световната купа в ските, през 2009 година стана международна шампионка, а през 2010 година сграбчи олимпийската купа в спускането.

Това обаче не значи, че животът ѝ не продължава да вълнува. И че почитателите към този момент са я не запомнили!

Линдзи е една от най-влиятелните дами в спорта и като такава не се тормози изрично да изрича мнение. Тя употребява профила си в обществените мрежи, с цел да приказва за... хубост. И за това какъв брой е значимо тя да извира от вътрешната страна! А не да идва единствено с професионалния грим.
View this post on Instagram

" Същият човек, същият ден... Само гримът прави разликата. Харесва ми да съм блестяща за фотосесии и събития, само че под грима съм човек с усеща, който минава през компликации. В света на Инстаграм филтрите и хитринките за гримиране, постоянно си напомням, че същинската хубост идва от характера, с който изпъкваш измежду другите. Всичко друго се отмива ", написа Линдзи.

И с цел да показва тази своя концепция, тя разгласява две свои фотоси - от събитие, за което е гримирана, и от своя дом - сияеща с натурална хубост.

Неведнъж девойка Вон е говорила за обидите, които получава за външния си тип, макар че е считана за една от най-сексапилните спортистки. Преди няколко месеца тя показа, че е била подложена на критика поради фотоси по бански от ваканцията си.

Снимка: Getty Images

" Аз съм естествен човек и от време на време се прегърбвам, стомахът ми се нагъва, целулитът ми се появява на дупето или не изпълвам добре горната част на банския си... Но постоянно помня по какъв начин същото това тяло ми оказа помощ да реализирам удивителни неща в живота си и се гордея с това какъв брой съм мощна. Аз не нося най-малкия размер облекла и нямам проблем с това ", беше безапелационна Линдзи тогава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР